Assessorament jurídic

Assessorament jurídic

L’assessorament jurídic en transaccions immobiliàries és indispensable. Qualsevol transacció de compravenda, et garanteix una fiabilitat per a tota la vida que garanteix els teus drets com a propietari d’execució.

Un servei que no sols és útil per a les qüestions jurídiques derivades d’una compravenda, sinó perquè en futures transaccions de la propietat, fins i tot per a futures generacions

Asesoramiento legal-Totpenedès

Disposem, a part de la nostra experiència, una sèrie d’advocats i assessors jurídics experts, per a resoldre qualsevol dubte que sorgeixi en el tràmit de la compravenda.

La millor garantia d’un assessorament jurídic immobiliari en línia de procés que no pot permetre’s errors de cap mena.

Asesoramiento legal-Totpenedès

Immobiliària TotPenedès està recolzada per l’associació de *API de Catalunya oferint cobertura llega de tota mena per a qualsevol dubte que puguin tenir els nostres clients.

En el seu cas, exigir al propietari la realització de les obres al seu càrrec, revisar les renovacions de renda i drets especificats en el contracte.

El dret immobiliari és una àrea concreta de pràctica legal que regula temes com la prioritat, els arrendaments, el títol legal i la pràctica legal. 

Contractes de compravenda, temps compartits, arrendaments, opcions de compra i temes relacionats. Així com administració de permisos de ciutat, llicència d’obres o comunitats de propietaris i reglaments urbanístics.

Tot a la disposició dels nostres clients per a completar un assessorament jurídic amb garanties.

Compare listings

Compare