IMMOBILIÀRIA DE PROXIMITAT

IMMOBILIARIA TOTPENEDES

 

IMMOBILIÀRIA DE PROXIMITAT

 

TotPenedès com immobiliària

 

TotPenedès és una immobiliària dedicada a la venda de propietats de proximitat, generalment d’immobles com venda de cases, venda d’apartaments, venda de terrenys, venda de naus industrials, entre altres. Principalment en les nostres comarques de Proximitat com l’Alt PenedèsBaix PenedèsGarraf i així com Comarques de Barcelona.

Els nostres agents

Els nostres agents immobiliaris actuen com a corredors d’immobles, realitzant taques d’assessors immobiliaris i consultors immobiliaris.

Gestionem

Gestionem Hipoteques, préstecs hipotecaris i ajudem al finançament els nostres clients per adquirir la propietat de l’immoble i a l’adquisició de crèdits hipotecaris.

Ajudem en la venda i lloguer

Tots els nostres agents coneixem i ajudem a gestionar el lloguer de propietats i els procés de venda dels propietaris que desitgin posar en venda o llogué la seva propietat.

Lloguers i vendes

Gestionem tota classe de lloguers així com arrendament de local comercial, lloguer de cases, lloguer d’apartaments i també gestionem la renda de propietats.

Inversos Immobiliaris

Pels inversos d’immobles, actuem de pont de mediació i gestió, per executar inversions clarament rendibles en propietats immobiliàries.

Valoració immobiliària

Valoració immobiliària: duem a terme taxacions de béns immobles, avaluació de propietats i  valoració d’immobles.

Propietats en venda

Propietats en venda: Podem gestionar com immobiliària de proximitat molt més eficient els Béns immobles en venda, cases en venda, apartaments en venda, terrenys en venda.

Intermediem

Intermediem en la compra d’oficines, compra de locals comercials, compra d’espais diversos per accions comercials.

Cases en venda

Cases en venda: habitatges en venda o llars en venda, residències en venda.

Exclusiva compartida

Exclusiva compartida: executem accions de col·laboració i de cooperació amb associacions en diverses immobiliàries fortament representatives.

Compare listings

Compare