Fotografia y Vídeo professional

SERVEI DE FOTOGRAFIA I VÍDEO PROFESSIONAL

SERVEI DE FOTOGRAFIA I VÍDEO PROFESSIONAL

Ens agradaria, abans d’aprofundir en la matèria de la fotografia i vídeo professional, volem donar uns breus pinzellades del que és la fotografia d’Arquitectura aplicada a propietats per a immobiliàries que, sens dubte, és la principal font d’aplicació en fotografia professional.

No menys es pot aplicar l’art i la tècnica de fer-nos veure espais dissenyats per a la nostra necessitat. És aplicable en qualsevol lloc on l’ésser humà interactui, habitatges, comerç, indústria… En tot en el que l’Arquitectura es pugui expressar i mostrar les seves formes.

Un dels seus principals reptes és Respectar el seu entorn, intentant no sols respectar la seva estètica, sinó també en les seves matèries i formes. Sobretot, en la seva realitat geogràfica, temps i usabilitat.

Servicio fotográfico_TotPenedès
Si desitges que les teves fotografia i vídeo siguin més atractives, exigeix que estiguin realitzades per un professional, t’ajudaran a vendre millor i més ràpid.

 

El sector turístic com a hotels i casa rurals, allotjaments turístics… acostumen a tenir contractat a professional, no sols els realitzar les fotografies dels seus apartats sinó que també realitzen vídeos promocionals. Tot amb la finalitat perquè els clients puguin disposar d’una visió real dels espais que poden oferir amb resultats realment sorprenents.

Si prefereixes sol·licitar el servei o demanar informació, el pots fer en la nostra oficina de l’Av. Catalunya, 18 de Vilafranca del Penedès, o cridant al tel. 938173920 o al 670084440

Pots sol·licitar els nostres Serveis directament  en les nostres oficines. També podràs veure a través de la web de totpenedès.com tots els serveis paral·lels

Servicio de fotografía y Vídeo profesional

Compare listings

Compare